Obsah stránky

Mobilní aplikace Obce na webu

Zveřejněno: sobota, 14. březen 2020 | OSTATNÍ
Připomínáme se s tím, že máme již delší dobu funkční aplikaci Obce na webu, která nahradila zasílání hromadných SMS pro ty, kdo mají tzv. chytrý telefon. Pokud chcete mít informace k dokumentům souvisejícím se současnou situací, které zveřejňujeme na webové úřední desce k opatřením zaváděným proti šíření Coronoaviru, nainstalujte si ji do svých mobilů.

Mobilní aplikace Obce na webu nabízí možnost odebírat aktuality rozdělené do tří kategorií (např. v kategorii Oznámení Vám budou chodit na mobil hlášení OÚ). Aplikace je přímo propojena s webovými stránkami obce. Aktuality je možné v aplikaci prohlížet i v režimu bez připojení k internetu. Pro akce s datem a časem konání je k dispozici snadné přidání do vlastního kalendáře.
Více je o nové aplikaci zpracováno na stránkách http://obcenawebu.cz/mobilni-aplikace-pro-obce/ a samotná aplikace je zdarma ke stažení na Google Play store https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.futureworks.obcenawebu. Na webové stránky obce jsme přidali do postranní lišty úplně dolů tlačítko pro stažení aplikace z Google Play store.

Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Používáme soubory cookies. Svůj souhlas můžete změnit v nastavení souhlasu s využitím cookies.